Opdaterer Kaspersky-appabonnementer

Dit abonnement på Kaspersky internet sikkerhed opdateres muligvis automatisk, så det matcher de nye abonnementer på Kaspersky -appen. Der kræves ingen yderligere handlinger, og der vil ikke blive opkrævet ekstra gebyrer. Alle abonnementsvilkårene som f.eks. udløbsdatoen eller datoen for den næste automatiske fornyelse forbliver de samme.

Abonnementet opdateres på følgende måde:

Se de tilgængelige funktioner i hvert abonnement .

For at fortsætte med at bruge nogle appfunktioner på dit abonnement, er du muligvis nødt til at logge ind på din My Kaspersky-konto.

Sidens top